Social

Hagi si-a criticat jucatorii

Directorul tehnic al echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi , si-a criticat jucatorii pentru evolutia pe care au avut-o in meciul cu Istanbulspor.

"Unii dintre fotbalistii mei au intrat pe teren fara sa se concentreze si nu au acordat seriozitatea necesara acestui meci. Acest lucru este inacceptabil. Probabil ca ei nu erau aici, nu venisera la stadion. Erau cu gindurile in alta parte. Cu aceasta atitudine nu se poate ajunge nicaieri. Trebuie sa fie mai ambitiosi", a spus Hagi , care le-a cerut scuze suporterilor pentru evolutia echipei sale.

Tehnicianul roman a mentionat ca ar fi vrut sa obtina o victorie in partida de duminica. "Jucatorii mei parca nu au vrut asta. Atunci cind un fotbalist nu mai are ambitie, totul este terminat. Eu m-am retras din activitatea de fotbalist cind nu am mai avut ambitie. M-a suparat foarte mult evolutia echipei mele. Pot accepta o infringere, dar nu voi fi niciodata de acord sa pierd astfel", a afirmat Hagi.

Potrivit cotidianului "Fanatik", in timpul meciului Gheorghe Hagi s-a enervat din cauza jocului slab al echipei sale, a lovit cu piciorul sticlele de apa care se aflau pe jos, in fata bancii de rezerve, si a spart cu pumnul un geam . "De asemenea, tehnicianului roman i-a zburat pantoful din picior", scrie "Fanatik".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea