Social

Hagi s-a contrat cu fanii lui Trabzon

Gica Hagi a avut un conflict dur cu suporterii lui Trabzonspor dupa ce Galatasaray a castigat in deplasare, scor 1-0 (gol Balic in minutul 70), derby-ul de clasament al etapei a 10-a din Turcia. Spectatorii au aruncat cu diverse obiecte spre Hagi, care le-a raspuns acestora gesticuland si injurand, a anuntat "Turkiye". Potrivit sursei citate, scandalul a izbucnit dupa ce Hagi a protestat la adresa arbitrajului, Galatei fiindu-i refuzate trei penalty-uri clare. La prima faza, Hasan Sas a fost faultat in careu si Hagi a protestat, moment in care fanii din Trabzon s-au dezlantuit. "Din tribune a plouat cu diverse obiecte. Mai intai s-a aruncat spre Hagi un pachet de seminte de doua kilograme, iar apoi romanul a fost tinta unor sticle de plastic si a unor mandarine. Hagi a cerut penalty si in a doua repriza si l-a impins pe un politist care venise la banca tehnica pentru a-i spune sa se calmeze. Hagi si spectatorii si-au adresat reciproc injurii tot timpul", se mentioneaza in jurnalul turc. "Se arunca spre noi cu brichete si bani, iar din tribuna oficiala ni se adreseaza cuvinte urate. Daca ei se poarta asa, atunci si eu le raspund astfel", a comentat Hagi conflictul pe care l-a avut cu spectatorii. Jurnalul "Hurriyet" a scris ca un suporter al lui Trabzonspor a reusit sa intre, dupa meci, in sala unde avea loc conferinta de presa, sustinand ca este jurnalist. El i-a spus lui Hagi: "Nu ti se potrivesc gesturile pe care le-ai facut catre spectatori". Atat tehnicianul lui Trabzonspor, cat si Hagi l-au intrebat pe barbatul respectiv daca este jurnalist si la ce ziar lucreaza. Vazand ca suporterul a raspuns: "Are vreo importanta?", Hagi a parasit conferinta de presa. Cotidianul "Milliyet" a notat ca fotbalistii lui Galatasaray au sarbatorit victoria udandu-l pe Hagi cu apa, la vestiare.


Galatasaray lider, "Regele" laudat
Altfel, presa turca l-a laudat din nou pe "Rege", mai ales ca Galatasaray a trecut pe primul loc (la egalitate de puncte cu Fenerbahce, care urma sa joace aseara). "Opera lui Hagi", a titrat "Vatan", care scrie ca Galatasaray a avut o viteza foarte mare de joc la inceputul meciului. "Fanatik" a notat: "Hagi a luat decizii inteligente. El l-a schimbat pe Saidou, care alergase mult si era obosit, cu Volkan. De asemenea, l-a introdus in joc, in locul lui Balic, pe Sabri, care ajuta in aparare. Din acest punct de vedere, Hagi merita felicitari". "Sistemul este de acum clar la Galatasaray, iar Hagi nu intentioneaza sa il schimbe, atat timp cat in echipa nu exista jucatori accidentati sau suspendati. Bravo, Hagi! Esti pe drumul cel bun", se precizeaza in "Hurriyet". "S-a vazut inca din primul minut ca antrenorul Cim-Bom-ului, Hagi, nu s-a gandit la un egal, ci doar la castig. Jocul la centrul terenului a fost perfect", se mentioneaza in "Star". In etapa viitoare, Galatasaray va juca pe teren propriu marele derby cu Fenerbahce Istanbul , campioana la zi a Turciei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea