Social

#refuz #becali #hagi

Hagi l-a refuzat din nou pe Becali

Gica Hagi a anuntat din nou ca nu ia in considerare o revenire pe banca tehnica a Stelei cat timp Gigi Becali va fi patron al formatiei din bulevardul Ghencea.

"Steaua da totdeauna, Gigi nu! Ne-am dat mana si atat, nu voi mai lucra niciodata cu el", a anuntat "Regele" la GSpTV .

Afland de declaratia lui Hagi, Becali a luat foc, atacandu-l din nou pe acesta. Latifundiarul din Pipera i-a reprosat banii cheltuiti in precedentul mandat al lui Gica la Steaua si a spus ca Victor Piturca ii garanteaza titlul cu investitie minima.

"Hagi sa fie sanatos, inseamna ca nu are cum sa vina la Steaua daca a spus ca nu vine in Ghencea atata timp cat sunt eu aici. Cursul vietii mele nu depinde de Hagi si nici a lui de a mea. Dupa ce il iau pe Piturca si fac o echipa mare la Steaua, atunci il aduc pe Hagi ca sa arate ca e bun antrenor, cu o echipa gata facuta. Hagi a avut 9.2 milioane euro pe mana si nu am facut nimic.

Un alt mare conducator ma intreba cat sa dau pe un jucator bun, eu ii ziceam sa dea cat vrea pe un brazilian bun si el mi l-a adus pe Elton. Scouterii mei mi l-au adus pe Elton, Parpas, Tall si Dayro Moreno . Asta e diferenta intre noi si CFR. L-am vazut o singura data pe Stratila si mi-a placut, l-am avut la echipa a doua , dar niciun antrenor de la Steaua nu a vrut sa il tina, acum vrea sa il ia Dinamo", a tunat Becali.

Reactia nervoasa a patronului Stelei vine dupa saptamani intregi in care a lasat sa se inteleaga ca si l-ar dori pe Hagi inapoi la echipa incepand din vara.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea