Social

#fotbal #academie #gheorghe hagi

Hagi isi face cea mai mare academie de fotbal din Estul Europei

Gheorghe Hagi are planuri mari cu academia de fotbal ce ii poarta numele, el intentionand sa o ridice la cel mai inalt nivel si sa o faca un etalon pentru Estul Europei.

Investitiile in Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" au intrat in faza finala, cea in care se vor construi facilitatile de care au nevoie micutii fotbalisti ai "Regelui".

"Proiectul este clar si ar trebui sa fie realizat suta la suta in luna septembrie a anului viitor. Si eu traiesc in Romania si m-a atins si pe mine criza, dar le facem pe toate pas cu pas", a declarat Hagi pentru Gazeta Sporturilor .

S-au construit sau urmeaza sa fie finalizate in urmatoarele luni nu mai putin de 9 terenuri de fotbal dotate cu instalatii de nocturna , 4 cu gazon natural, 4 cu gazon sintetic si unul cu nisip, o sala de sport si doua cladiri ce vor adaposti birourile, camerele fotbalistilor, vestiare sau cantina.

"Va fi o sala de sport, cu ultimele dotari in materie de aparate, si cu o pista de atletism pentru testari. Apoi va fi cladirea mare, care va avea trei etaje, cu birourile pentru antrenori, 40 de camere pentru jucatorii din grupele mari, cantina, sali de conferinte, vestiare. Separat, va fi cladirea rezervata copiilor", a dezvaluit Hagi.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea