Social

Hagi il contreaza pe Iancu

Antrenorul lui Poli a precizat ca il doreste doar pe Oprita, in timp ce presedintele a negociat cu Gigi Becali peste capul sau si pentru Baciu sau Dinita.

Negocierile purtate de Marian Iancu si de Gigi Becali privind trecerea lui Oprita, Baciu si Dinita la Poli Timisoara nu au fost pe placul lui Gica Hagi, presedintele Consiliului de administratie al clubului de pe Bega recunoscind ca nu l-a consultat pe fostul tehnician al lui Galatasaray in privinta aducerii celor trei. Oprita este un jucator interesant pentru noi, dar restul sint speculatii, a tinut sa precizeze Hagi, lasind sa se inteleaga ca nu este multumit de atitudinea lui Iancu.

Pe de alta parte, plecarea lui Oleg Protasov este tot mai aproape si mai sigura, tehnicianul ucrainean invitindu-si elevii la o masa festiva cu fripturi, sprit si nelipsitele manele. Astfel, dupa ultima partida din Grupa C a Cupei UEFA, Protasov va parasi formatia din Ghencea pentru a semna cu Dnepr, in locul lui urmind sa vina Cosmin Olaroiu . Desi calificati, teoretic si practic, in primavara europeana , Steaua va avea parte de un meci greu la Berlin, presa germana sustinind ca Hertha trebuie sa-i invinga pe ros-albastri pentru a avea o primavara usoara. Locul doi in grupa este foarte periculos. Acum se vede cit de importanta este victoria in fata echipei Steaua, a notat Berliner Zeitung.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea