Social

Hagi ataca eventul

Galatasaray s-a calificat in finala Cupei Turciei, dupa ce a eliminat pe Trabzon. In campionat, Cim Bom s-a apropiat la patru puncte de Fenerbahce , pe care este posibil sa o intilneasca in ultimul act.

Gica Hagi continua cursa pentru realizarea eventului in Turcia, Galatasaray calificindu-se in finala Cupei dupa ce a eliminat, la loviturile de departajare, pe Trabzon. A treia candidata la titlu, care i-a furat trei puncte lui Hagi chiar pe Ali Sami Yen , a deschis scorul, Cim Bom egalind in penultimul minut de joc prin Necati Ates. Se pare ca norocul si-a intors fata si spre Hagi, care a pierdut destule puncte in minutele de prelungire, Galatasaray invingind cu 4-2 la loviturile de departajare.

Adversara leilor din ultimul act al competitiei se va alege dintre Fenerbahce, contracandidata la titlu, si Denizli, partida dintre cele doua disputindu-se aseara tirziu.
Am exersat penalty-urile

Dupa meci, Gica Hagi a apreciat ca Galatasaray si-a cistigat locul in ultimul act al Cupei Turciei. Echipa mea a fost puternica si a crezut pina la final ca poate invinge. A jucat foarte bine, dar a facut si greseli. A muncit mult pentru calificare. Jucatorii mei au meritat aceasta victorie, a declarat antrenorul roman, precizind ca a exersat loviturile de la punctul cu var, lucru pe care l-au facut probabil si adversarii de miercuri: Miercuri dimineata, noi am exersat si penalty-urile, gindindu-ne ca se va ajunge la acestea, iar Mondragon a cistigat duelul cu adversarii.
Mondragon i-a aratat finala

Presa din Turcia nu a fost incintata de partida. Fotomac a apreciat ca ambele formatii au avut o evolutie mediocra, iar Milliyet ca: A fost unul dintre cele mai neproductive meciuri jucate de Galatasaray in ultimul timp, in timp ce Hurriyet a scris: Dupa prelungiri, a intrat in scena Mondragon si el i-a aratat finala Cupei Turciei unei echipe Galatasaray care nu a jucat fotbal.
Schimbari analizate cu lupa

Ideile tactice ale lui Hagi au fost analizate de jurnalistii turci, care insa au avut pareri diferite. A gresit scotindu-l din joc pe Ayhan, a notat aceeasi publicatie, in timp ce Sabah a apreciat ca inlocuirea gresita a fost cea a francezului Ribery, motivind: Ar fi trebuit sa profite in continuare de rapiditatea lui. Insa ultima schimbare facuta de Hagi, care l-a introdus in joc pe Hasan Sas in locul lui Hakan Sukur, a fost corecta. Mai duri la adresa atacantului turc au fost cei de la Vatan: Antrenorul roman ar trebui sa faca schimbari majore in echipa si sa il scoata din lot pe Hakan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea