Social

Hagi, alungat din Turcia

Lantul de imbolnaviri de gripa aviara din Turcia i-a determinat pe Hagi&Co. sa renunte la primul stagiu de pregatire, care trebuia sa se desfasoare in antalya .

Clubul a anuntat joi seara, prin vicepresedintele Emil Rosianu, ca s-a renuntat la stagiul de pregatire din statiunea turca Antalya, din pricina epidemiei de gripa aviara. In locul Turciei a fost ales Cipru, oficialii clubului facind toate demersurile necesare. Unul dintre adversarii echipei timisorene ar putea fi chiar clubul antrenat de fostul dinamovist Ioan Andone, Omonia Nicosia . Anuntul a fost facut la scurt timp dupa prezentarea oficiala a noilor achizitii, vedeta echipei fiind ex-dinamovistul Mihaita Plesan ( foto ). La Timisoara, Plesan va evolua in tricoul cu numarul 10 si se va lupta pentru postul de titular cu Alin Stoica si Gabriel Caramarin.

Pensie de la Poli

Desi acum citeva zile Plesan declarase public ca si-ar dori sa cistige alaturi de Dinamo campionatul, joi a afirmat ca isi doreste sa atace titlul cu Poli. Sint jucator profesionist si peste tot pe unde am fost mi-am facut treaba bine. Am venit la Timisoara cu toata determinarea si sint convins ca, la finalul acestui campionat, vom lua titlul cu Poli. Mai doresc ca Poli sa nu fie cea mai buna doar in Romania, ci chiar in Europa, au fost primele cuvinte ale noului numar 10. Mai mult, el a declarat ca si-ar dori chiar sa iasa la pensie de la Poli, si ca nu este interesat de nici o oferta din strainatate, indiferent daca aceasta poarta antetul unor echipe ca AC Milan sau Juventus Torino

A venit si Emeghara

Jucatorul nigerian Ifeanyi Emeghara este ultima achizitie a Timisoarei, el semnind ieri un contract cu Poli Timisoara. Ion Craciunescu dezvaluise cu o seara inainte ca astazi va mai fi un transfer la Poli, insa nu a dat nici un nume. Este nigerianul de la Partizan?, a fost o intrebare pe care Craciunescu a driblat-o elegant: N-ati auzit de la mine.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea