Social

Hagi alunga batrinii

Antrenorul lui Poli Timisoara aduce singe tinar la echipa, renuntind la jucatorii virstnici. Cu lotul intinerit si cu gindul inca la Plesan , Hagi se pregateste de cantonamentul din Turcia.

Desi la 34 de ani ridica tribunele in aer, revenind la nationala pentru un meci cu Ungaria, Hagi a decis sa renunte la patru dintre veteranii Politehnicii Timisoara: Dan Galdeanu(32 de ani), Alin Paleacu (31 de ani), Florin Batrinu (35 de ani) si Vali Velcea (32 de ani).

Daca Florin Batrinu va primi o functie administrativa in cadrul clubului, ceilalti vor fi reorientati catre alte formatii din Divizia A.

Le-am spus jucatorilor ca nu voi mai avea ce face cu ei, pentru ca in planurile mele de viitor ei nu mai intra. Mai sint inca sub contract cu noi si de aceea vom incerca sa le gasim cea mai convenabila solutie. Singurul care va ramine la Poli este Batrinu, care este de-al casei si noi ii vom oferi o functie in stafful administrativ, pentru ca am vazut ca nu-i prea place antrenoratul, a declarat Hagi.

Moldovan a absentat

Dupa mai multe contre cu patronul Marian Iancu, Moldo-gol, alt veteran al echipei, a decis sa nu se mai intoarca la Timisoara. Chiar daca oficialii de pe Bega l-au asteptat si ieri la pregatirile echipei, fostul international n-a mai venit la Timisoara. Am vorbit cu Moldovan si la Bucuresti, si prin telefon. Pentru mine, lucrurile sint clare. Daca vrea sa mai continue in alta parte, conducerile celor doua echipe trebuie sa negocieze si sa se puna de acord, pentru ca el inca mai are contract cu Poli. Oricum, dragoste cu forta nu se face, a explicat Hagi.

Plesan? Inca mai sper

Desi pina acum, Poli Timisoara se lauda ca va achizitiona toate vedetele din Bucuresti, la echipa nu au ajuns decit Adrian Ilie , Silviu Izvoreanu, Rares Soporan, Alin Stoica si sirbii Stanici si Gluscevici. Hagi nu mai este prea optimist in privinta jucatorului preferat, Plesan, insa mizeaza pe alte doua achizitii. Nu pot sa va dau nume, insa pot spune ca este vorba despre un fundas si despre un atacant. Oricum, sint de pe-aici, din apropiere. Despre Plesan, inca mai sper, a explicat tehnicianul lui Poli.

Interzis la carne de pui

Cu cinci zile inainte de plecarea in cantonamentul din Antalya, Turcia se confrunta cu criza gripei aviare. Totusi, Gica Hagi nu se lasa impresionat de acest lucru si declara ca in cantonamentul din Semiluna nu se va pune problema ca Poli sa fie contaminata cu virusul H5N1. Vom avea conditii excelente, de la hotel la terenuri de antrenament, si nu cred ca se pune problema sa fim contaminati cu acest virus. Oricum, pentru a preveni, nu vom minca deloc carne de pui, spune Hagi.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea