Social

#hacker #tigani #romania

Hackerii romani ataca site-ul Le Monde: "Tiganii nu sunt romani! Nu ei ne-au scris istoria!"

Dupa ce in urma cu cateva zile au atacat site-ul ziarului britanic Telegraph , hackerii care se autointituleaza Romanian National Security au luat in colimartor portalul frantuzesc Le Monde .

"Aceasta nu este o miscare de rezistenta, un protest, sau o revolta ! Este strigatul intregului popor roman ce face apel la fratii nostri care au uitat ca si in venele noastre circula un sange roman. Sangele ce-a fost jertfit si varsat pe campurile de lupta pentru a fi scrisa istoria neamului nostru cere acum DREPTATE. Eroii patriei noastre nu vor muri niciodata! Vrem sa nu se uite CINE l-a varsat pentru ca Romania sa existe astazi pe harta, sa le amintim copiilor si nepotilor nostri, sa ii respectam cu onoarea cuvenita. Ne-a ajuns atata batjocura. tiganii nu sunt Romani! Nu ei ne-au scris istoria! Cand vorbiti despre compatriotii nostri nu mai folositi expresiile "tigani Romani". Noi v-am respectat Franta, voi ne veti respecta ROMANIA!"

Acesta a fost mesajul afisat de RNS pe site-ul lemonde.fr, asemanator celui publicat cu o saptamana in urma pe site-ul Telegraph, in care presei britanice i se cere sa faca distinctia intre romani si tigani.

Atacul vine la cateva zile dupa ce, intr-o emisiune de televiziune din Franta, un actor a inventat "salutul romanesc", care se efectueaza cu mana intinsa, ca in cazul cersetoriei.

ambasada romaniei de la Paris protestat in legatura cu emisiunea si a cerut "prezentarea de scuze, sanctionarea responsabililor si informarea Ambasadei cu privire la masurile adoptate pentru ca aceasta situatie sa nu se mai repete", potrivit Realitatea.net.

 

Citeste si 

Hackeri romani au atacat doua sectiuni ale site-ului ziarului Telegraph

Televiziunea franceza a inventat "salutul romanesc", executat cu palma intinsa

 

Mesaj hacker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea