Social

#buget #guvern #ministerul agriculturii #piete #legume fructe

Guvernul vrea sa elimine intermediarii din piete

Guvernul vrea sa introduca incepand cu luna februarie o serie de masuri in vederea eliminarii intermediarilor care vand legume si fructe in piete. Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, a declarat, miercuri seara, la Realitatea TV, ca se va introduce un card pentru producatori, fara de care acestia nu vor fi lasati sa-si comercializeze marfa in piata.

"Dam fiecarui producator un card, iar acel card va identifica parcela de pe care provine fiecare produs. Reglementarea legislativa asta urmareste: sa scoata intermediarii din piete. Producatorul nu poate sa intre in piata daca nu mai are acest card", a spus ministrul.

Pe de alta parte, Daniel Constantin a declarat ca doreste infiintarea fermelor familiale, care pot produce atat pentru consumul propriu, cat si pentru vanzarea pe piata. Ministrul a mai spus ca in acest caz se va aplica o noua regula de impozitare, in functie de numarul de animale si venitul pe hectar.

Sursa foto: cotidianul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea