Social

#lege #demnitar #ra-apps #locuinte de serviciu #lista publica

Guvernul va publica lista tuturor demnitarilor care beneficiaza de locuinte de serviciu

Lista tuturor demnitarilor publici care beneficiaza de locuinta de serviciu de la Regia Autonoma - Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat urmeaza sa fie facuta publica pe site-ul Guvernului. Premierul Victor Ponta a anuntat aseara ca a inaintat o solicitare in acest sens Secretariatului General al Guvernului.

"Pe site-ul Guvernului va fi publicata lista completa a tuturor celor care detin locuinte de serviciu. Nu e cazul meu, pentru ca nu beneficiez, dar incepand cu ministri pana la consilieri, toti cei care beneficiaza de locuinta de la RA-APPS, inclusiv ce suprafata are locuinta si cat platesc, vor fi publice", a declarat Victor Ponta, citat de NewsIn.

Seful Executivului a reamintit faptul ca toti demnitarii au dreptul la locuinte de serviciu. El a mai spus ca, in functie de reactiile opiniei publice, poate modifica legea referitoare la persoanele care beneficiaza de aceste locuinte.

Sursa foto: paginaintai.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea