Social

#invatamant maghiar # invatamant maghiar universitatea de medicina si farmacie # Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures

Guvernul va aproba infiintarea unei linii maghiare de invatamant la UMF Targu Mures

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a a ajuns, luni seara, la un acord cu liderii Uniunii Democrate Maghiare din Romania cu privire la infiintarea unei linii maghiare de invatamant la Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures .

Proiectul hotararii de guvern care reglementeaza acest lucru urmeaza sa fie aprobat de Executiv in cadrul sedintei de marti.

"A fost luata decizia ca proiectul sa fie aprobat marti in Guvern in prima lectura si sa fie lansat apoi in dezbatere publica timp de zece zile, dupa care va fi dat avizul final", au declarat surse oficiale pentru Mediafax.

Cu cateva ore inainte, parlamentarii UDMR au anuntat ca nu vor participa la sedintele de plen ale Senatului si Camerei Deputatilor pana cand Guvernul nu va lua o hotarare in legatura cu situatia de la UMF Targu Mures .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea