Social

# tip salarizare # salarizare rezidenti #cadre universitare #burse rezidenti

Guvernul pregateste un nou tip de salarizare pentru rezidenti

Guvernul lucreaza la un nou proiect in ceea ce priveste salarizarea rezidentilor. Ministrul delegat pentru Invatamantul Superior, Mihnea Costoiu, a anuntat ca va lucra la acest proiect impreuna cu ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, pentru ca rezidentii sa primeasca bani mai multi.

Propunerea celor doi ministri este aceea de a inlocui salariile rezidentilor cu burse, deoarece acestia inca au statut de student, din moment ce sunt indrumati de cadre universitare.

"Lucram la un proiect pentru salarizarea rezidentilor. Nu solicitam suplimentari de buget, ci sa-i cheltuim eficient. Rezidentii sunt indrumati de cadre din universitate, ei pot fi considerati studenti. Bursa ar putea sa ajunga pana la 1.100 de lei. Presupune o crestere cu 30-35% din cat primeste acum. Lucrez cu ministrul Eugen Nicolaescu la acest proiect", a explicat Mihnea Costoiu, ministru delegat pentru Invatamantul Superior.

Sursa foto: brasovultau.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea