Social

#guvern #asumare #legea educatiei

Guvernul isi asuma raspunderea pe Legea educatiei

Guvernul condus de Emil Boc urmeaza sa-si asume raspunderea ministeriala pe Legea Educatiei si pe cea a salarizarii unice, informeaza realitatea.net.

Decizia vine in urma consultarilor avute ieri de presedintele Traian Basescu cu o parte din partidele politice reprezentate in Parlament.

"UDMR sustine idea asumarii raspunderii pe Legea Educatiei cat mai curand. Este nevoie sa pornim anul viitor cu o lege valida inca din toamna acestui an, numai ca s-au impodmolit discutiile la Senat. Sper ca va fi o decizie a Coalitiei de a ne asuma cat de curand legea Educatiei. Legea pensiilor revine in Parlament si maine (n.r. – marti, 12 octombrie) la Senat se discuta in Biroul Permanent cat de repede trebuie sa fie pusa pe ordinea de zi a comisiilor, a plenului astfel incat sa treaca cat mai repede de Senat si de Camera Deputatilor", a declarat Laszlo Borbely, ministrul Mediului .

In calitate de presedinte al PDL, Emil Boc s-a pronuntat pentru urgentarea procedurilor de adoptare a Legii pensiilor, Legii educatiei, Legii salarizarii unitare, precum si a Legii accelerarii si solutionarii proceselor. 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea