Social

#psd #pdl #termene #modificari #legea achizitiilor publice

Guvernul, inca nemultumit de legea achizitiilor publice

Legea achizitiilor publice , recent schimbata printr-o ordonanta de urgenta, va fi modificata din nou. O comisie formata din membrii ai PSD si PDL va prezenta pe 18 mai propuneri pentru modificarea actului normativ.

"Discutia a fost legata de accelerarea contractarii lucrarilor din fonduri UE. Apar semnale din teritoriu legate de preturi. Ne intereseaza de asemenea sa se cunoasca subcontractorii. Interesul nostru este sa valorificam aceasta perioda de timp bun pentru a se lucra in constructii. Legat de subcontractori , trebuie sa aiba sanse egale inclusiv firmele romanesti de subcontractori", a declarat Gheorghe Flutur , vicepresedintele PDL, citat de Gandul.

Flutur a mentionat ca noile modificari nu vor afecta din nou termenele impuse pentru derularea procedurilor. Legea va fi discutata si in sedinta comitetului interminsterial pentru absorbtia fondurilor europene care va avea loc in data de 12 mai.

Democrat-liberalul a mai dezvaluit ca modificarile tin de stabilirea unor anumite detalii legate de derularea contractelor. Modificarea legii va fi discutata de ministrul Dezvoltarii Regionale, Vasile Blaga, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, ministrul pentru IMM-uri, Constantin Nita , ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, vicepresedintele PSD, Liviu Dragnea si vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea