Social

#declasificare #stenograma #guvern #rafo #instanta #apador-ch

Guvernul declasifica stenograma sedintei despre creantele RAFO

Guvernul a anuntat, miercuri, ca a declasificat stenograma sedintei din 29 decembrie 2004 , in care s-a discutat supendarea preluarii creantelor RAFO si Carom de catre AVAS.

Declasificarea a avut loc dupa ce APADOR-CH a obligat Executivul in instanta sa ii dea stenogramele sedintelor din 2001-2004 despre RAFO.

Secretariatul General al Guvernului precizeaza, miercuri, printr-un comunicat, ca printr-o hotarare data pe 10 noiembrie, s-a aprobat declasificarea punctului 9 din stenograma sedintei Guvernului din data de 29 decembrie 2004. Acesta se referea la proiectul de Ordonanta de Urgenta pentru suspendarea aplicarii prevederilor Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr.101/2004, data de Guvernul Nastase, privind preluarea de catre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a unor creante fiscale asupra societatilor comerciale RAFO Onesti si Carom Onesti. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea