Social

#dan nica #psd si pdl #proiectul de buget #dezbatere in parlament

Guvernul Boc va plati facturile restante ale Guvernului Tariceanu

Vicepremierul Dan Nica a declarat luni, dupa intalnirea liderilor PDL si PSD, ca partidele din coalitie au stabilit ca proiectul de buget sa fie finalizat intr-o saptamana.

Dan Nica a precizat ca, dupa ce va fi finalizat, proiectul de buget va fi transmis Parlamentului pentru a fi dezbatut in procedura de urgenta.

Dan Nica a spus ca liderii coalitiei au cazut de acord ca Guvernul sa plateasca, cu prioritate, datoriile care au fost realizate in 2008. Facturile emise la 31 decembrie 2008 si neachitate, in valoare de 7,7 miliarde lei, vor fi platite esalonat, pentru a nu bloca economia, primele trei transe urmand a fi efectuate la sfarsitul acestei luni, in februarie si martie, a spus vineri ministrul finanatelor, Gheorghe Pogea .

"Nu vrem sa blocam economia, sa trimitem lumea in somaj sau sa fim iresponsabili, chiar daca este vorba de facturi ale vechiului guvern", a declarat Pogea. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea