Social

#executivul boc sedinta #prima sedinta guvern #sedinta guvern boc

Guvernul Boc intra in prima sedinta de la investire

Ministrii Cabinetului Boc participa marti, de la ora 14.00, la prima sedinta de guvern. Noul Executiv va aproba actele normative privind infiintarea si reorganizarea ministerelor.

Asta pentru ca noul Guvern are in componenta cu trei ministere mai mult decat Guvernul Tariceanu , iar denumirea unor ministere deja existente a fost modificata.

Liderii coalitiei guvernamentale au stabilit ca in structura noului Executiv sa fie 18 ministere, la care se adauga postul de vicepremier si cel de ministru pentru relatia cu Parlamentul. Cabinetul a fost abilitat de Parlament sa emita ordonante pe perioada in care Legislativul este in vacanta de sarbatori .

Cabinetul Boc mai trebuie completat cu secretari de stat la fiecare minister, iar in perioada imediat urmatoare vor trebui numiti atat secretarul general al Guvernului, cat si sefi de agentii si autoritati din subordinea guvernului si a premierului. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea