Social

#guvern #adoptare #legea salarizarii unitare

Guvernul a adoptat Legea salarizarii unitare

Guvernul a adoptat in urma sedintei de miercuri Legea salarizarii unitare . Salariile de baza din sectorul public vor fi majorate anul viitor cu 15% raportat la nivelul din luna octombrie , iar salariul de baza minim brut pe tara va creste de la 600 lei la 670 lei. Noul nivel salarial nu va mai fi modificat pana in anul 2012.

 „Salariile de baza din luna octombrie se majoreaza cu 15%. Atat isi permite Romania in momentul de fata tinand cont de realitatile in care ne aflam si tinand cont de cifrele asumate in raport cu institutiile financiare. Cresterea economica prognozata este de 1,5- 2% cu conditia ca Romania sa nu abandoneze drumul reformelor: trebuie sa fim consecventi legat de politica legata de salarii, de investitii”, a declarat premierul Emil Boc.

Premierul a mai anuntat ca proiectul legii salarizarii unitare in sectorul public va fi transmis joi dimineata Parlamentului, pentru inceperea procedurii de angajare a raspunderii Guvernului.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea