Social

Guti vrea sa plece de la Real Madrid

Internationalul spaniol Jose Maria "Guti" Guttierrez, jucatorul echipei de fotbal Real Madrid, a declarat ca sosirea lui David Beckham la gruparea din capitala Spaniei l-ar putea forta sa-si caute un alt club, informeaza Associated Press.

"Toate usile sunt inchise pentru mine. Am cautat sa ma impun pe postul de milocas, dar a sosit Zidane . Apoi am incercat sa devin un bun atacant, iar Real l-a adus pe Ronaldo. Acum evoluez in reprezentativa Spaniei pe postul de mijlocas, dar a venit Beckham", a precizat Guti, jucator in varsta de 26 de ani, intr-un interviu acordat cotidianului "El Mundo".

"Sunt profesionist si vreau sa joc fotbal . Daca nu pot face acest lucru aici, atunci voi incerca in alta parte. Roma, in special, si AC Milan sunt doua echipe interesante, la care mi-as dori sa evoluez", a mai adaugat Guti.

Conducatorii clubului Real Madrid au anuntat insa ca nu vor sa renunte la serviciile lui Guti. "Vrem ca el sa ramana. In cursul acestei saptamani vom sta de vorba cu el, ca sa inteleaga ca este dorit in continuare aici", a precizat directorul sportiv al madrilenilor, Jorge Valdano.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea