Social

Gusa sustine ca Videanu are probleme cu legea

Candidatul PIN la Primaria Capitalei, Cozmin Gusa , a prezentat, ieri, un raport al Curtii de Conturi realizat la Primaria Municipiului Bucuresti (PMB), sustinand ca actualul primar general , Adriean Videanu (PD-L), are „probleme penale grave“.

„In finalul acestui material (Raportul Curtii de Conturi a Romaniei facut la Primaria Municipiului Bucuresti - n.r.), se spune ca actul de control incheiat la Primaria Municipiului Bucuresti a fost solicitat de catre Directia Nationala Anticoruptie , urmand a fi transmis acestei institutii.

Lucrurile care sunt scrise in acest document sunt cu caracter penal si nici un DNA din lume nu poate sa-l mai ierte pe domnul Videanu de lucrurile care sunt inscrise aici“, a declarat Cozmin Gusa. „Domnul Videanu a achizitionat un teren in localitatea Mihailesti, judetul Giurgiu, un teren de 10.000 mp, cu pretul de 15 ori mai mare. Deci a furat si de la cainii comunitari “, a mai afirmat Gusa.

De asemenea, el a sustinut ca primaria a facut afaceri cu firme clientelare, apropiate de PD-L. „Imparteli catre firmele clientelare. Platile nelegale si nejustificate facute pentru lucrarile de reabilitare catre Delta ACM 93 S.R.L. (continuarea in Gardianul)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea