Social

Gusa: Oprescu este candidatul lui Iliescu

Liderul PIN, Cozmin Gusa, candidat la postul de primar general al Capitalei, anunta ca il asteapta pe Sorin Oprescu in confruntarile politice din campanie, dar nu-l va considera candidat independent , "ci candidatul domnului Ion Iliescu, care-l va folosi in lupta politica interna din PSD".

" Sorin Oprescu , prin candidatura sa avantajeaza din punct de vedere electoral candidatura mea, dansul urmand sa-si imparta voturile electoratului PSD cu adversarul sau principal, domnul Cristian Diaconescu, fapt care diminueaza in mod evident sansele amandurora de a accede in finala", afirma Gusa, prin intermediul unui comunicat difuzat luni.

Cozmin Gusa sustine ca afirmatiile facute de Sorin Oprescu despre el "au fost dictate de cei doi sustinatori publici, recunoscuti de catre acesta - Ion Iliescu si Costel Bobic", acesta din urma responsabil "de devalizarea Bancorex si implicare in traficul de droguri".

"Nu o cunosc pe doamna Doina Mocanu, dar in mod evident cred ca poate fi manipulata politic de catre adversarii principali ai lui Sorin Oprescu. In ceea ce priveste semnaturile de sustinere, reafirm neincrederea mea ca aceste semnaturi sa fi putut fi stranse in conditii legale intr-un termen atat de scurt", sustine liderul PIN.

Tribunalul Bucuresti a respins, luni, contestatia bucurestencei Doina Mocanu privind candidatura lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei.

Dupa aflarea sentintei, medicul Sorin Oprescu a declarat ca, in sala de judecata , a constatat "o serie intreaga de trimiteri la discursuri politice care au indus o stare de lucruri", contestatara sa facand referire la informatiile vehiculate in mass-media in ultima vreme.

"Daca cuvantul lui Cozmin Gusa a ajuns sa determine o serie intreaga de discursuri si de piedici puse unui cetatean care nu doreste altceva decat sa participe la o lupta, atunci traim in Arcadia. (...) De cand a inceput precampania electorala, Gusa nu a facut altceva decat sa lanseze astfel de tiribombe", a afirmat Sorin Oprescu.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea