Social

Gusa, acuzat de avere suspecta

Aurelian Pavelescu spune ca motivul pentru care a fost dat afara din PIN este pentru ca a cerut detalii despre finantarea partidului. El spune ca banii vin de la serviciile secrete, care il controleaza pe Cozmin Gusa . La rindul lui, Gusa a refuzat sa raspunda acuzatiilor.

Toata problema a inceput in momentul in care i-am cerut sa-mi spuna sursa finantarii partidului. A refuzat sa-mi spuna, crede Aurelian Pavelescu despre motivul pentru care a fost dat afara din PIN de Cozmin Gusa. Pavelescu isi explica refuzul lui Gusa de a-i dezvalui provenienta banilor, pe seama relatiilor lui cu serviciile secrete.
El este produsul unor capete ale serviciilor secrete ale lui Ceausescu, care controleaza si acum viata politica din Romania. Deciziile pe care le ia sint comandate de aceste structuri. Eu insumi am convingerea acum ca am fost introdus intr-un scenariu. Si am participat la acest scenariu fara sa cunosc acest lucru, acuza Pavelescu, facind trimitere la relatia - pe care niciodata Gusa nu a ascuns-o, dintre el si Virgil Magureanu sau Iulian Vlad, ultimul sef al Securitatii lui Ceausescu. Eu cred ca finantarea partidului vine tot din aceasta zona, a serviciilor secrete.
Pavelescu pune sub semnul intrebarii si 0 lui Cozmin Gusa care, conform declaratiei de avere, postata pe site-ul Camerei Deputatilor, cuprinde mai multe terenuri intravilane, apartamente, 12 conturi in lei si valuta si mai multe plansamente financiare. Cum poate aduna o avere de citeva milioane de euro, in conditiile in care el se ocupa exclusiv de politica? Sint persoane care se ocupa numai de afaceri si nu reusesc sa adune o asemenea avere. Nu are matusi, dupa cite stiu, prin 2000, statea in gazda in Bucuresti si, intr-un timp foarte scurt, 0 lui a crescut foarte mult. A adunat foarte multe terenuri, foarte multe imobile, spune Pavelescu. Contactat de 2, Cozmin Gusa a refuzat sa raspunda acuzatiilor aduse de fostul sau partener.
Nu ma intereseaza nimic din ceea ce are de zis Aurelian Pavelescu. Oficial, motivul pentru care Pavelescu a fost exclus din partid este faptul ca a dus negocieri cu alte partide fara stirea conducerii, incalcind statutul partidului. La rindul lui Pavelescu neaga ca ar fi purtat negocieri cu Gigi Becali iar la discutiile cu conducerea PPCD, a fost prezent si Cozmin Gusa.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea