Social

Gusa a votat pentru disparitia din viata publica a politicienilor care au denigrat Romania

Candidatul PIN la Primaria Generala a Capitalei, Cozmin Gusa, a declarat, la iesirea de la vot, ca a votat pentru eliminearea din viata politica a unor politicieni care au denigrat Romania.

"Am votat pentru ca sper ca viata copiilor sa fie, de maine, mai buna, nu numai cea a copiilor mei, ci a tuturor copiilor. De asemenea, speranta cu care am votat este ca politicienii care au denigrat imaginea Romaniei incepand cu '89 sa dispara din viata publica a declarat candidatul la Primaria Generala a Capitalei si presedintele PIN, Cozmin Gusa.

Acesta a mai precizat ca isi doreste ca bucurestenii sa vina in numar mare la vot pentru ca in acest fel sansele sale cresc.

Cozmin Gusa a votat in aceasta dimineata, in jurul orei 9.00, la sectia 108, insotit de sotie si de cei doi copii. Acesta si-a lasat fiica sa introduca in urne biletele de vot. Candidatul la functia de edil-sef la Primaria Generala a Bucurestiului a fost nevoit sa iasa din cabina pentru ca stampila nu avea tus suficient.

Peste 18 milioane de romani sunt asteptati duminica la vot pentru a-si alege primarii, consilierii locali si judeteni, precum si presedintii de Consilii Judetene , acestia din urma desemnati pentru prima oara in urma votului uninominal.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea