Social

#rulouri opace #star wars #disney #velux

Grupul VELUX si Disney si-au unit fortele si au realizat colectia de rulouri opace Star Wars pentru camera copiilor

Pe 18 decembrie 2015, odata cu premiera mondiala a filmului of “Star Wars: The Force Awakens”, se adauga un nou capitol universului Star Wars. Lansarea filmului nu scrie doar al saptelea capitol al acestei epice saga, ci duce catre o noua galaxie colaborarea existenta intre Disney si Grupul VELUX, cel mai mare producator de ferestre de mansarda si accesorii pentru acestea. “Star Wars & VELUX Galactic Night Collection” prezinta patru modele galactice de rulouri opace special create pentru camera copilului, stimuland astfel odihna si creativitatea, vitale pentru noile generatii si parte din esenta Grupului VELUX.

Grupul VELUX a luat fiinta in anul 1941 plecand de la viziunea de a aduce lumina naturala si aerul proaspat in locuintele moderne. 74 de ani de experienta si milioane de ferestre de mansarda au consacrat compania ca si lider de piata. in tot acest parcurs, am fost animati de dorinta continua de a da spatiilor o noua forma in functie de cerintele si nevoile oamenilor pentru iluminare naturala a oricarei incaperi, implicit si a camerei copilului. Astazi aceste incaperi sunt privite mai putin ca dormitoare si mai mult ca spatii de joaca, ceea ce impune o nevoie de creativitate si mai multa functionalitate in decorare.

In 2014, focusul din ce in ce mai mare pe camera copiilor a condus Grupul VELUX la o colaborare activa cu Disney, avand ca rezultat lansarea rulourilor opace cu mult indragitele personaje Disney. Acum a venit momentul sa largim orizontul si sa satisfacem si mai mult imaginatia copiilor cu o noua colectie de rulouri opace cu tema Star Wars. Colectia este inspirata de filmul Star Wars:“The Force Awakens” si reprezinta o interpretare moderna a personajelor noi sau cunoscute, fiind rezultatul experientei noastre in producerea rulourilor decorative si parasolare de calitate si universul spectaculos Star Wars.

Design la cerere

Ca si lider de piata, Grupul VELUX insista foarte mult pe inovatii, nu numai in termeni de functionalitate si calitate, dar si in ceea ce priveste relevanta. Mai multe studii demonstreaza ca somnul este un factor vital intr-o locuinta sanatoasa, ceea ce a condus la o cerere crescuta pentru rulouri opace potrivite tuturor varstelor. Noi am luat in consideratie acest aspect si suntem fericiti sa va prezentam “Star Wars & VELUX Galactic Night Collection”, o colectie alcatuita din patru modele foarte atractive atat pentru copii, cat si pentru adulti. Reprezentand imagini iconice din universul Star Wars, rulourile opace sunt create pentru interioare contemporane si se integreaza usor in decorul camerelor pentru copii. Kent Holm, Vice Presedinte al Global Product Management din Grupul VELUX , explica:

“Cand Grupul VELUX se implica in colaborari pentru design, ne dorim sa fortam limitele pietei si sa oferim clientilor solutia ideala pentru intreaga locuinta. Avand in vedere puterea si popularitatea enorma a seriei Star Wars, am dezvoltat prin aceasta colaborare perfecta noi produse pentru copiii si adolescentii care sunt suficient de maturi pentru a lua decizii proprii in camera lor, fara a face compromisuri asupra functionalitatii sau calitatii, asa cum se asteapta parintii. Prin aceasta colectie, ne dorim sa inspiram batalii epice in joaca dintre bine si rau din timpul zilei, si, in acelasi, timp sa garantam intuneric total in interior, esential pentru un somn odihnitor din timpul noptii”.

“Star Wars & VELUX Galactic Night Collection” este o oportunitate atat pentru copii, cat si pentru parinti sa beneficieze de un produs de calitate, dar si cu multa incarcatura emotionala, avand in vedere universul Star Wars, cu fani devotati de toate varstele si cu o popularitate universala masiva.

Dintr-o alta galaxie intr-o moderna camera de joaca

Pe de-o parte, Star Wars are loc intr-o galaxie foarte, foarte indepartata. Pe de alta parte, “Star Wars & VELUX Galactic Night Collection” sunt rulouri opace create special pentru locuri moderne de joaca, dar totodata unice.

Colectia include 4 modele Star Wars, doua cu personajele clasice – Darth Vader si The Death Star, iar doua inspirate din The Force Awakens - Kyl O’Ren si Robots. Fiecare model aduce personajul la viata, asemenea unui poster pus pe o fereastra. Fie ca te identifici cu eroul principal sau cu forta intunecata, rulourile opace iti vor oferi un control total al luminii atat ziua, cat si noaptea.

Rulourile vor fi atractia anului 2016 pentru familiile pasionate de designul interior si indragostite de lumea Star Wars. Sunt usor de montat pe o fereastra de mansarda VELUX datorita sistemului unic Pick&Click!™ si pot fi comandate incepand din aceasta luna.

Materiale media pe VELUX Media Centre

Puteti vedea si descarca ultimele aparitii (video, fotografii si materiale media) din VELUX Media Centre, accesand press.velux.com. Aici, va puteti inscrie pentru a primi noutatile VELUX.

Urmariti-ne pe twitter.com/velux si facebook.com/velux

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea