Social

Griro se retrage de la Rapid

Griro se retrage de la Rapid. Fathi a decis sa treaca toate actiunile companiei pe numele sau, pentru ca asociatul de la Griro si dusmanul de la Dinamo, Nicolae Badea, sa nu afle strategia de viitor a Rapidului.

Fathi Taher a decis ca secretele Rapidului sa ramana doar intre el si George Copos. La 40 de zile dupa ce fostul actionar majoritar a vandut 59 la suta din actiunile Rapidului, o noua mutare are loc in Giulesti. Omul de afaceri iordanian e decis sa retraga Griro de la Rapid si cele 20 de procente ale societatii sa le treaca, linga celelalte 39, tot pe numele sau. Motivul: rapidistii se tem de Nicolae Badea, care e actionar la Griro, dar si in "Stefan cel Mare".

"Am decis ca Griro sa se retraga de la Rapid, pentru ca domnul Badea si Dinamo sa nu afle secretele Rapidului", a declarat Taher. De partea cealalta, Nicolae Badea a afirmat: "Am convenit sa nu am nicio treaba in povestea asta, e mai bine sa spuna dansul ce se intampla. Nu am cum sa ma cert cu Taher, nu am nicio treaba in povestea asta".

Firma lui Taher si Badea nu se retrage insa definitiv de la Rapid, si va ramine legata de clubul giulestean din postura de sponsor. Griro a platit un milion de euro pentru un contract de sponsorizare pe cinci ani.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea