Social

Greva profesorilor, sustinuta de elevi

Elevii sustin, in marea lor majoritate, demersul sindicatelor din invatamant de a continua greva generala.

Peste 2.500 de vizitatori au votat pana ieri la amiaza pe site-ul www.greva.uv.ro si s-au declarat in proportie de 62% de acord cu continuarea grevei profesrilor pana la inghetarea anului scolar. 95% din respondenti nu sunt insa de acord ca zilele de vacanta sa se scurteze pentru ca orele pierdute sa poata fi recuperate si 87% ar participa chiar la o greva a elevilor.

Site-ul lansat marti contine, pe langa trei intrebari referitoare la greva cadrelor didactice, si o informare privind numarul de profesori care se afla in greva, motivul acestora, propunerea de acord inaintata federatiilor sindicale din invatamant de catre Comisia de negociere a Guvernului Romaniei, in data de 12 noiembrie 2005 si posibilitatea de a posta mesaje pe forum.

Creatorul site-ului este un elev de clasa a 12-a din Satu Mare, care a urmarit sa dea posibilitatea elevilor sa isi exprime si ei parerea in legatura cu greva. De la data lansarii site-ul a avut 3.274 de accesari

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea