Social

#dna #ancheta #delegare #dumitru berbecaru #augustus constantin #robert kovacs #ovidiu hategan #marcel savaniu #dan rosu #sorin corpodean #tiberiu lajos #lucian dan #aurelian bogaciu #gheorghe constantin #dan petrescu #marcel lica #nicolae grigorescu #arbitraj

Greseli si coruptie pentru zece arbitri romani

Nicolae Grigorescu, seful interimar al arbitrajului romanesc, a declarat ca ancheta DNA priveste sase arbitri banuiti de coruptie si inca patru care au gresit flagrant in ultima perioada.

Dupa demisia lui Gheorghe Constantin, in urma retinerii de catre DNA, adjunctul lui, Nicolae Grigorescu a anuntat ca va conduce doar temporar Comisia Centrala a Arbitrilor, dupa demiterea lui Constantin si autosuspendarea unui alt vicepresedinte, Marcel Lica.

In urma scandalului de luare de mita in care sunt implicati fostul sef al CCA, Gheorghe Constantin, si patronul lui FC Arges, Cornel Penescu, au fost retinuti de la delegari sase arbitri si asistenti: Aurelian Bogaciu , Lucian Dan, Tiberiu Lajos , Sorin Corpodean, Dan Rosu si Marcel Savaniu, informeaza Cotidianul.

Bogaciu, Corpodean, Lajos si Savaniu vor fi audiati de DNA, alturi de Marcel Lica. Ovidiu Hategan , Robert Kovacs, Augustus Constantin si dumitru berbecaru nu vor mai fi delegati in urma greselilor de arbitraj din ultima perioada.

Grigorescu vrea ca delegarile pana la finalul sezonului din Liga I sa se faca prin tragere la sorti, la Liga a II-a de catre Dan Petrescu, iar la Liga a III-a, juniori si fotbal feminin de catre Cornel Sorescu. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea