Social

#atentate atena #violente grecia

Grecii, nemultumiti de guvernul lor

Liderul opozitiei socialiste din Grecia , Georges Papandreou, l-a acuzat duminica pe premierul Costat Karamanlis ca a antrenat Grecia "in aventuri " si i-a cerut din nou sa se retraga, in timp ce sondajele arata ca grecii sunt nemultumiti de actiunile guvernului in aceasta criza.

"Avem un guvern care ignora strigatul societatii, care este incapabil sa conduca ferm tara spre schimbare si care se teme de popor", a declarat el, in fata membrilor partidului socialist PASOK. In opinia sa, guvernul conservator se prabuseste si "se dizolva in impas", iar "vremea sa politica s-a terminat".

"Fara increderea poporului, agatat de putere, el antreneaza tara in aventuri", a declarat liderul PASOK, citat de AFP. "Acum poporul este cel care trebuie sa vina cu solutia", a spus el, cerand demisia lui Karamanlis. Politicianul ii ataca pe conservatori de la moartea adolescentului ucis la 6 decembrie la Atena de un politist, incident care a provocat violente urbane in Grecia .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea