Social

Grecii conduc in mod neasteptat prima grupa si mai au nevoie de un punct pentru calificare

Spania si Grecia au remizat la Porto (1-1) si au facut un pas mare spre faza urmatoare. Cele doua formatii mai au nevoie doar de cite un punct pentru a-si asigura prezenta in sferturi. Meciul dintre Spania si Grecia a avut ca miza calificarea in sferturile competitiei, pentru ca se intilneau cele doua invingatoare ale rundei inaugurale.

Elenii, furnizori ai unei uriase surprize, care a facut sa curga lacrimi portugheze si riuri de cerneala , au dat piept cu o echipa a Spaniei sustinuta de 10.000 de suporteri, cel mai de seama fiind Regele Juan Carlos . In formula de start a grecilor au survenit mai multe modificari fata de partida impotriva Portugaliei. Konstantinos Katsouranis l-a inlocuit in centru pe Angelos Basinas, iar Themistoklis Nikolaidis a ramas pe banca, tehnicianul nationalei elene, Otto Rehhagel, preferind sa mizeze in atac pe Zisis Vryzas si pe Haristeas.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea