Social

# restrictii dure grecia #restrictii grecia #restrictii dure #grecia

Grecia revine la restrictii dure. O zona frecventata de romani a devenit focar de covid

Grecia a impus noi restrictii de vineri dupa ce numarul cazurilor de noi infectii cu covid a crescut foarte mult. Romanii care se aflau in concendiu in aceasta destinatie au preferat sa se intoarca acasa dupa ce tara elena a fost trecuta pe lista galbena. Romanii au stat la cozi imense la vama Makaza pentru a evita carantina la intoarcerea in Romania.

 

Mykonos, una dintre cele mai scumpe zone din Grecia, preferata insa si de foarte multi romani a devenit un adevarat focar de covid, astfel ca autoritatile elene au impus de sambata noi restrictii: fara muzica in restaurante si baruri, circulatie restrictionata pe timp de noapte.

Potrivit ministerului pentru protectie civila, este interzisa muzica pe insula pe tot parcursul zilei, iar in perioada noptii, intre orele 01:00 si 06:00, nu vor mai putea circula decat persoanele care se duc sau se intorc de la munca, sau persoanele care au urgente medicale. Restrictiile se vor aplica pana la data de 26 iulie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea