Social

#diicot #procuror sef #graţiana isac

Gratiana Isac nu mai vrea sa fie procuror-sef in cadrul DIICOT

Vicepresedintele CSM, Gratiana Isac, a solicitat Sectiei pentru procurori a Consiliului eliberarea din functia de procuror-sef al Biroului de combatere a infractiunilor de contrafacere din cadrul DIICOT .

Cererea lui Isac va fi luata in discutie in cadrul sedintei de miercuri a Consiliului Superior al Magistraturii. Gratiana Isac a fost procuror-sef adjunct in cadrul DIICOT pana in august 2005, cand ministrul justitiei de atunci, Monica Macovei, a revocat conducerile celor mai importante sectii din Ministerul Public .

Decizia de revocare a sefului DIICOT, Gheorghe Muscalu, si a Gratianei Isac, alaturi de alti sase procurori din Parchetul General, a fost justificata, la vremea respectiva, prin "grave greseli profesionale" si "exercitarea necorespunzatoare a atributiilor manageriale privind organizarea eficienta, asumarea responsabilitatilor, comportamentul si comunicarea".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea