Social

#vant #vreme weekend #descarcari electrice #ploi #prognoza

Gratar si plimbari in weekend? Ce anunta meteorologii

N-avem noroc nici weekendul acesta de vreme perfecta pentru plimbari sau pentru gratar. Meteorologii anunta ploi cu descarcari electrice si vant in cea mai mare parte a tarii.

Chiar daca va fi cald, chiar cu temperaturi mai ridicate decat normalul acestei perioade, vremea instabila ar putea strica buna dispozitie. Sambata, cerul va fi variabil, norii vor acoperi adesea soarele, iar ploile vor incepe sa dea de furca, la fel si vantul, in special in partea de nord a tarii si in sud. Specialistii prognozeaza chiar caderi de grindina. Cu toate acestea, cand ploile de domolesc, soarele va incinge destul de tare, temperaturile ajungand chiar si la 28 de grade in Lunca Dunarii.

Duminica, doar dimineata va fi vreme frumoasa, cu cer senin, dupa-amiaza fiind anuntate innorari si averse cu descarcari electrice. Si in ultima zi din weekend, temperaturile maxime vor varia intre 19 si 28 de grade Celsius. Va ploua si la Bucuresti, iar vremea tinde sa fie si mai urata din cauza intensificarilor vantului.

Sursa foto: zimbio.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea