Social

#serghei gorbunov #curtea de apel #ramona diaconu

Gorbunov ramane in continuare principalul suspect

Curtea de Apel brasov este de parere ca serghei gorbunov este in continuare principalul suspect in cazul dublei crime de la casa de schimb valutar din Brasov.

Procurorii au anchetat numeroase persoane in acest caz, insa pana la verificarea tuturor alibiurilor Gorbunov nu este eliminat ca principal suspect, sustine Ramona Diaconu, purtatorul de cuvant al Parchetului Curtii de Apel Brasov, citata de Pro Tv.

Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Brasov, Ramona Diaconu ( foto ), a declarat luni, ca exista un cerc mai larg de suspecti in cazul jafului armat de la Brasov si ca Serghei Gorbunov nu a fost inca audiat.

Potrivit purtatorului de cuvant, Gorbunov este in acest moment retinut la IPJ Brasov, dar nu in baza unui mandat de retinere in dosarul jafului de la casa de schimb valutar. Diaconu a mai precizat ca in acest moment se asteapta atat raportul balistic efectuat de expertii criminalisti pentru a se stabili cu certitudine daca au fost doua arme utilizate in timpul jafului si care a fost calibrul acestora, cat si raportul de autopsiere a cadavrelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea