Social

Golgheterul face plinul la ANAF

Ionut Mazilu , vedeta Sportului Studentesc, club cu conturile blocate de ANAF, are oferte de la Poli Timisoara si Rapid.

Atacantul Ionut Mazilu ar putea fi primul jucator transferat pentru stingerea datoriilor la Fisc, conturile clubului Sportul Studentesc aflindu-se de citeva luni sub sechestru. Vasile Siman , patronul din Regie, a declarat ieri ca gruparile Poli Timisoara si Rapid sint interesate de transferul sau: Exista interes pentru Mazilu din partea a doua cluburi, Poli Timisoara si Rapid. Unii sint mai directi, altii sint mereu in tatonari. Nu pot sa zic ca unii sint in avantaj. Poate miine se rezolva sau poate nu, nu stiu. Nu putem sa propunem noi altor cluburi jucatorii. Majoritatea stiu adresa noastra, stiu numerele de telefon, deci cine doreste fotbalisti de la Sportul poate sa sune. La Sportul, orice se discuta. Siman a negat ca Timisoara a propus un schimb:Ionut Mazilu - Gigel Bucur plus o suma de bani, precizind ca tranzactia facea referire la Mansour, salariul lui Bucur fiind prea mare pentru Sportul.

Intrebat daca clubul Sportul va face achizitii in aceasta pauza competitionala, Siman a afirmat ca, numai daca va pleca cineva, pe postul sau va veni alt jucator, precizind ca se afla in discutii pentru 5-6-7 jucatori de Divizia B si chiar C.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea