Social

Giulestiul, acoperit cu plasa "anti-bricheta"

Iata ca oficialii rapidisti s-au gandit sa ia primele masuri dupa ce au pierdut la " masa verde " derby-ul cu Steaua. In loc de camere de supraveghere , mai multi stewarzi in tribune sau un sistem de control amanuntit la intrarea pe stadion, oficialii din Grant au venit cu o idee absolut ingenioasa: plasa „anti-bricheta”!

Chiar daca George Copos blama cu inversunare metoda, pe vremea in care galeria Rapidului a fost supusa aceluiasi „tratament” la o partida disputata in Ghencea, se pare ca acum apreciaza noua initiativa si spera ca inedita masura sa il salveze de alte neplaceri din partea suporterilor giulesteni .

„Pentru meciul urmator vom avea o plasa de protectie atat pentru tribuna I, cat si pentru peluza si tribuna a II-a, pentru a evita orice incidente. Dar, repet, este extrem de grav ceea ce s-a intamplat la comisie”, a declarat George Copos, citat de Gardianul. Noul actionar minoritar continua astfel sa isi apere echipa de „sabotajul” propriilor suporteri, cum continua de altfel sa apere si interesele clubului in ceea ce priveste contestatiile fata de decizia Comisiei de Disciplina. Totodata, scandalul va fi purtat pana la Curtea de la Lausanne, in cazul in care nu se va face dreptate Rapidului, conform declaratiilor aceluiasi oficial.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea