Social

Giovanni Becali i-a sunat direct pe sefii Politiei ca sa-i recupereze banii!

Camerele audio-video amplasate in Casino Hilton au surprins, miercuri, intregul film al scandalului provocat de fostul director al lui FC Dinamo , Giovanni Becali , care a pierdut peste 215.000 de euro la Black-Jack si ruleta .

Potrivit unor surse din cazino , casetele - sigilate de Politie - arata ca Giovanni a incercat sa-si i-a banii inapoi asmutindu-si bodyguarzii pe angajatii salii de jocuri. Becali a renuntat insa, la un moment dat, si a inceput sa-i sune pe sefii Politiei Romane, carora le-a cerut sa intervina impotriva administratorilor cazinoului.

Ruletele de la Hilton au fost verificate astfel, timp de noua ore, de expertii Biroului de Metrologie Legala, in urma reclamatiei lui Giovanni ca acestea ar fi masluite. In cursul zilei de luni, metrologii vor anunta daca mesele respective au fost sau "aranjate", iar un reprezentant al firmei britanice care detine sala de jocuri urmeaza sa decida daca jucatorului i se va interzice sau nu accesul la Hilton.

Oricum, este evident ca autoritatile s-au miscat la "pocnetul din deget" al lui Giovani si au rascolit miercuri la pranz cazinoul. A doua zi (joi, la ora 9.30), au revenit politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, reprezentantii Biroului de Metrologie, dar si comisarii Garzii Financiare. S-au luat la puricat acte si s-au verificat cele sase mese de ruleta. La fiecare masa, s-au facut cate 400 de aruncari. Rezultatele urmeaza a fi introduse in computer, pentru a se calcula astfel sansele de castig ale jucatorilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea