Social

Giovani Becali a facut show la LPF

Presedintele FC Dinamo, Ioan Becali, s-a dat in spectacol la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, unde fusese chemat pentru audieri, dupa ce, pe 26 ianuarie, primise avertisment si o amenda de o mie de euro din partea Comisiei de Disciplina, ca urmare a jignirilor aduse lui Constantin Iacov .
Cu aceasta ocazie, Becali l-ar fi numit "comunist" si l-ar fi amenintat pe fostul procuror Constantin Son, actual presedinte al Comisiei de Apel a FRF. Mai mult, Becali i-ar mai fi spus lui Son ca ii cunoaste trecutul dubios si ca are "un dosar al acestuia". Totodata, presedintele FC Dinamo i-a cerut lui Son sa demisioneze din functia pe care o detine. "Crezi ca ma sperii dumneata ca esti presedintele Son? Puscaria e facuta pentru toti, inclusiv pentru dumneavoastra, domnule presedinte. Da-ti demisia, domne', ca m-ai condamnat inainte sa ma audiezi. Eu n-am venit de mila aici", ar fi spus Becali. In urma scandalului, Constantin Son s-a abtinut de la vot, iar Comisia de Apel i-a admis recursul oficialului dinamovist, anuland amenda de o mie de euro.
La iesirea din sediul LPF, Becali a negat conflictul. "Doamne fereste, cum sa-l amenint cu un dosar? Nimic de asa ceva. M-am enervat putin, pentru ca decizia asta trebuia luata de prima instanta. Eu respect legea, aveam multe de facut, dar m-am deranjat si am venit", a explicat Becali. Decizia Comisiei de Apel de a-i anula lui Becali amenda l-a nemultumit pe Constantin Iacov. "Nu mi se pare o decizie deloc normala, mai ales ca precedenta comisie (n.r. - Comisia de Disciplina a FRF) a fost condusa de Doru Viorel Ursu, un jurist de mare valoare. Aceasta decizie este de domeniul fantasticului. Este o palma pe care o primeste Ursu", a spus Iacov.

Matematica, punctul slab al presedintelui dinamovist

In replica la declaratiile lui Gheorghe Hagi, care afirmase ca isi doreste ca formatia sa sa adune 41 de puncte in retur, Becali a afirmat ca Dinamo va aduna 44. Dar, in cele 15 etape, o echipa poate castiga doar 43 sau 45 de puncte. Aceasta greseala a fost imediat speculata de presedintele CA al FC National, Constantin Iacov, care l-a intepat pe fostul impresar. "Este grea matematica, pentru ca este o stiinta exacta si nu poti sa faci ca in acte sa scrii una si sa faci alta", a spus Iacov.

Fanii au ales echipa ideala

Suporterii dinamovisti au votat pe site-ul lor primul 11 cu care Esteban Vigo ar trebui sa joace in acest campionat. In opinia fanilor, formatia ideala ar trebui sa arate in felul urmator: Cristi Munteanu - Mihut, Moti, Galamaz, Pulhac - Margaritescu, Alexa -, Zicu, Danciulescu, Florentin Petre - Claudiu Niculescu. La sondaj au participat aproape 2.000 de fani, iar cea mai stransa lupta s-a dat pentru postul de mijlocas stanga, Zicu si Vlad Munteanu fiind departajati cu greu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea