Social

Ginola vrea sa vina in locul lui Hoddle la Tottenham

Francezul David Ginola a declarat luni ca este gata sa revina in lumea fotbalului ca manager al lui Tottenham , echipa care l-a demis duminica pe antrenorul Glenn Hoddle in urma infrangerii suferite pe teren propriu cu 3-1 in fata lui Southampton, in etapa a 6-a a Campionatului englez de fotbal.

Fostul international francez /36 ani/, care a evoluat la Tottenham, unde a fost unul dintre preferatii suporterilor, a spus: "Acest club se afla in inima mea , eu sunt Tottenham si cred ca as putea fi un ambasador perfect pentru club".

Tottenham, locul 18 in Premier League /1 victorie, 1 meci nul, 4 infrangeri /, l-a demis pe Glenn Hoddle, si el un fost jucator al clubului, si l-a numit antrenor interimar pe David Pleat.

"Sunt sigur ca as fi bun pentru o astfel de munca, pentru ca sunt un tip sensibil. M-as concentra asupra psihologiei jucatorilor si relatiilor dintre ei. Fiecare membru dintr-un grup este diferit si, pentru a scoate ce-i mai bun din fiecare, trebuie sa-i cunosti ca indivizi", a declarat Ginola, care a adaugat: "Mi-ar placea sa ma ocup de Tottenham deoarece cunosc structurile clubului si stiu cum sa atrag cei mai bun jucatori".

David Ginola si-a incheiat cariera de jucator la Everton , pentru sezonul 2002-2003 negasind nici un club unde sa joace. In luna aprilie, el a anuntat ca urmeaza cursurile uneia dintre cele mai celebre scoli engleze de teatru, Royal Academy of Dramatic Arts /RADA/, pentru a deveni actor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea