Social

Gina Ivascu, luna de miere in Gran Canaria

Dupa o nunta ca-n povesti, care s-a petrecut, dupa un "scenariu" de Hollywood, la Palatul Snagov, Gina Ivascu (Verissimo-B1TV) si proaspatul ei sot, Andu Tanase, se afla in luna de miere.

Cei doi n-au plecat inca in calatoria traditionala in care toti mirii din lume se simt in al noualea cer si singuri in Univers Marea decolare va avea loc insa peste cateva zile, pe 15 iunie, cand familia Tanase va zbura spre Gran Canaria, unde timp de 14 zile isi vor trai cea mai dulce luna din viata lor de cuplu.

"Am oscilat mult timp pana ne-am ales destinatia de vacanta, pentru ca am dorit un loc in care peisajul sa fie deosebit, plaja, buna, hotelurile, elegante, dotate cu centre SPA pentru relaxare", marturiseste Gina, care recunoaste cinstit ca s-a decis greu pana a ales Gran Canaria.

Vedeta B1TV si sotul ei, Andu, si-au propus sa incerce toate sporturile de apa la moda, sa vada Las Palmas, cel mai frumos oras al Insulelor Canare, sa colinde magazinele, sa cumpere cadouri pentru cei dragi

In privinta miresei, stam linistiti, e pe maini bune! Lucru demonstrat de faptul ca, la nunta, a fost imposibil ca cineva sa reuseasca sa o fure, nici macar bunicul ei n-a putut sa-l pacaleasca pe mirele Andu, vigilent la maximum toata seara.

Gina va reveni acasa la sfarsitul lunii pentru a merge la o nunta. Cea a bunicilor sai, care vor serba, la Bradet- Curtea de Arges , nunta de aur si pentru cei care ii vor simti lipsa de pe micul ecran, avem o veste buna: pe 5 iulie revine in forta!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea