Social

Gigi defileaza cu Basescu

Patronul fara actiuni din Ghencea a declarat ca presedintele l-a verificat prin serviciile secrete si de aceea se afiseaza cu el la meciuri. Intrebat despre strategia de transferuri, Becali spune ca vinde orice jucator, cind si unde vrea, fara sa consulte antrenorul.


Desi obtine rezultate pe plan international de doua sezoane si a intrat din nou in atentia Europei, Steaua este departe de a fi un club occidental, continuind sa fie condusa dupa bunul plac al unei singure persoane: cea care doneaza banul, fara sa plateasca si impozitele. Olaroiu colaboreaza de doua saptamini pentru transferuri. Am inteles ca au nevoie de un portar si inca doi jucatori, a declarat Gigi Becali in cadrul unei emisiuni televizate, precizind insa imediat ca transferurile le face el personal, desi nu mai are nici o legatura oficiala cu gruparea din Ghencea: Cum merge la Steaua? Cind vind un jucator, il vind si gata. Cind vreau sa aduc un jucator, ma consult cu 6-7. Nu m-am consultat cu Olaroiu despre cine pleaca de la Steaua sau strategia economica. Pe asta o fac eu. Daca mie imi convine ca iau niste bani pe Oprita, il pot da. Ar putea veni Cristocea la Steaua, si ar mai fi doi jucatori care vor veni, din Romania.

masuri de siguranta cu Lia Manoliu

Legat de problema stadionului, patronul Stelei a precizat ca si-a luat masuri de siguranta pentru eventualitatea in care MApN-ul nu va dori prelungirea contractului cu el peste doi ani: Am semnat pe cinci ani cu Lia Manoliu. Vreau sa fiu sigur, daca voi avea nevoie, sa am varianta de rezerva. Pe de alta parte, Gigi Becali a declarat ca prezenta presedintelui Traian Basescu linga el la meciuri este o garantie a faptului ca este un om corect: Eu sint un om fara pete, altfel presedintele Basescu nu s-ar afisa cu mine in tribuna. Credeti ca nu a pus serviciile secrete sa ma verifice?.

Bani de pe urma lui Olaroiu

Pe de alta parte, Gigi Becali a declarat ca isi va lua masuri de siguranta pentru ca antrenorii sa nu mai paraseasca banca Stelei dupa o perioada prea scurta. Cu Olaroiu nu va fi asa: va semna ca nu va pleca de la Steaua pentru doi ani. Steaua este o trambulina de antrenori , a precizat patronul din Ghencea, avansind o idee noua legata de antrenori: Daca vom cistiga competitii, de ce sa nu iau un milion de euro pe Olaroiu? Daca intram in Liga Campionilor si el va antrena o echipa mare din Italia? Sint prost? O sa cistige acolo 3-4 milioane de euro, dar sa cistige si Steaua niste bani. De asemenea, Gigi Becali a afirmat ca nu doar Protasov face gesturi frumoase, ci si viitorul antrenor al ros-albastrilor: Olaroiu va veni la meciul Stelei din Germania. Dar nu va calatori in avion cu noi, ca sa vedeti ce caracter are, va veni cu alt avion. A spus ca asa e principial.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea