Social

Gigi Becali: "UEFA nu glumeste, nu te intreaba nimic"

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a atacat dur decizia Comisiei de Disciplina a FRF. „Ei au facut o tampenie si acum nu mai stiu sa iasa din ea. Exista un singur tip de coruptie, nu mai multe, cum spun ei.
Asta se intampla in Romania: dictatura nulitatilor.

Inclin sa cred ca e comanda pe bani, pe banii Rapidului", a spus Becali, care a amenintat cu retragerea din fotbal: „Nu e important ca nu mai intru pe stadion. Eu ies din viata publica si din viata sportiva. Vand actiunile si am terminat balciul, nu mai merg nici la fotbal, care e problema?"

Frica doar de forul european

Gigi Becali este ingrijorat ca UEFA va lua o decizie fara sa astepte lamuriri . „Cei de la FIFA si UEFA nu te intreaba, nu glumesc, nu gandesc ca pot exista doua coruptii si imediat te scot din cupele europene. Nici nu concep ca in Romania o Comisie de Disciplina a hotarat ca mai e si altfel de coruptie". Becali a insinuat ca membrii Comisiei i-au cerut bani: „Imi bateau apropo cand am fost acolo ca ei iau salarii de sapte milioane pe luna.

Mi-e frica, poate le-as fi dat si lor ceva, dar mi-e frica sa dau mita".

Seful Comisiei de Disciplina, Daniel Cernat, a replicat: „Ce spune Becali sunt niste prostii. Si referitor la faptul ca am fi primit bani de la Rapid e o prostie . Daca presedintele FRF, Mircea Sandu, imi va cere, eu imi voi da imediat demisia".
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea