Social

#aniversare #detinuti #gigi becali # Gigi Becali penitenciar #penitenciar Jilava

Gigi Becali, sarbatorit de detinutii de la Jilava

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a implinit, marti, varsta de 55, insa de aceasta data si-a sarbatorit ziua de nastere in inchisoare. Totusi, patronul Stelei a avut parte de o surpriza din partea detinutilor de la Penitenciarul Jilava, care i-au adus un tort si i-au citit psalmi.

"In cursul diminetii a avut parte si de o mica surpriza, detinutii i-au facut cadou un tort si au citit psalmi din David. In acest context, el nu numai ca s-a simtit bagat in seama, dar si apreciat. El se bucura de simpatia atat a detinutilor, cat si a celor care asigura paza si supravegherea", a declarat Pavel Abraham, avocatul lui Gigi Becali.

De asemenea, Pavel Abraham a anuntat ca miercuri va fi platit si prejudiciul de 700.000 de euro, in dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

"Din aceasta perspectiva as vrea sa va spun ca Gigi Becali are un tonus bun si este optimist. Am mandatul Domniei Sale sa anunt ca maine (n.r. - miercuri) se va plati acel prejudiciu de 700.000 de euro, pentru toti cei trei inculpati din dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Plateste si partea celorlalti pentru ca dosarul sa fie inchis din acest punct de vedere. Plus cheltuielile de judecata, care se ridica la 25.000 de euro".

Sursa foto:www.audvoci.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea