Social

#gigi becali #gratiere gigi becali #declaratii Gigi Becali #mesaj Gigi Becali

Gigi Becali, primele declaratii din puscarie! Mesaje emotionante si pline de durere!

Omul de afaceri Gigi Becali a facut primele sale declaratii de cand a fost inchis, pentru trei ani si jumatate in dosarul de schimburi de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale. Acesta a facut cateva marturisiri emotionante si a cerut din nou eliberarea sa.
 

"Imi cer iertare pentru tonalitate, dar este vocea durerii din inima si sufletul meu. Un barbat care de 11 luni a fost luat din casa lui si care nu si-a vazut nevasta, mama de 84 de ani si cei trei copii. Cu smerenie, cu dragoste si cu respect, pentru ca mereu sunt atent la declaratiile domnului presedinte Traian Basescu, asa cum Domnia Sa a spus aseara in interviu ca, daca jurnalistii au un minim respect pentru statul de drept, sa citeasca legea gratierii, asa il rog si eu, cu mare stima si cu mare respect, din inima il rog, sa puna un consilier sa deschida si sa citeasca legea executarii pedepsei la regimul deschis, la recompense, si sa vada ca eu aveam dreptul la 30 de zile in sanul familiei", a declarat Gigi Becali pentru Romania TV.

 

"Condamnat in dosar pentru schimbul de terenuri nu comentez hotararea, dar spun doar atat: cine este hotul atat de mare infractor care sa fure 600.000 de euro si sa dea 30 de milioane de euro cadou la altii? Cel mai important este faptul ca eu am executat jumatate din pedeapsa data in dosarul transferurilor. Spun cu mahnire. In fiecare zi, familia mea a fost terorizata cu stiri: Becali a slabit 19 kg - n-am slabit 19 kg, Becali paralizeaza - n-am paralizat inca. Daca tot s-a vorbit, de ce nu mi s-a dat dreptul, care legea romaneasca mi-o da, la 5 zile sau la 10 zile sa vin sa-mi iau familia in brate, sa-mi iau mama in brate, sa o sarut si sa plec sa-mi execut pedeapsa? Este vocea suferintei a unui barbat care este batjocorit", a adaugat Gigi Becali.

Gigi Becali a tinut sa atraga atentia si presei, care a inceput sa intoxice opinia publica cu tot felul de informatii false despre starea sa de sanatate.

 


Sursa foto: nordvest-tv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea