Social

#gigi becali #imunitate #parlamentul european

Gigi Becali poate parasi Romania

Recursul lui Gigi Becali impotriva deciziei Judecatoriei Sectorului 1, care i-a interzis sa paraseasca tara, a fost admis astazi de catre magistratii Tribunalului Bucuresti.

Becali a explicat judecatorului ca ridicarea controlului judiciar in cazul a doi dintre bodyguarzii sai implicati in scandalul rapirii hotilor masinii trebuie aplicata si in cazul lui, altfel ar fi discriminat.

"Justitia nu putea lua alta decizie decat sa-mi dea dreptate", a declarat, la Realitatea Tv, Gigi Becali.

Tribunalul a luat in considerare si cererea avocatilor lui Becali de ridicare a tuturor interdictiilor impuse de Judecatoria Sectorului 1, dar se va pronunta ulterior asupra acestuia.

In 23 iunie, magistratii din Sectorul 1 au respins cererea lui Becali de ridicare a interdictiei, motivand ca aceasta decizie ar echivala cu un tratament privilegiat. "Potrivit Constitutiei Romaniei, nimeni nu e mai presus de lege, cetatenii fiind egali in fata legii si a autoritatii publice, fara privilegii si fara discriminari ", fusese argumentul Judecatoriei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea