Social

#judecatorie #sechestrare #paste #arest #gigi becali

Gigi Becali petrece Pastele la inchisoare

Cererea avocatului lui Becali de recuzare a instantei a fost respinsa. Gigi Becali si ceilalti cinci acuzati in dosarul sechestrarii hotilor masinii lui Gigi vor ramane in arest pana la terminarea mandatului de 29 de zile sau punerea sub acuzatie.

Gigi Becali va petrece Pastele in arest. Ieri, in sala de judecata , Becali a incercat sa sensibilizeze magistratii. "Esential e ca eu sunt aici pentru ca am fost un om bun si din cauza milostiveniei mele. Dar omul se mai poate schimba", a spus Becali cu mana pe biblie, citat de Gandul.

Latifundiarul din Pipera a sustinut in fata instantei ca motivul pentru care el si bodyguarzii lui nu au dat hotii pe mana politiei a fost mila, pentru ca unul dintre acestia avea un copil mic.

La audiere , Gigi s-a urcat in picioare pe banca acuzatilor pentru a-si numara sustinatorii: "Ia sa vedem cine a venit sa ma sustina?". Daca in sala erau doar apropiatii Valeriu Argasala si Victor Becali , in fata tribunalului zeci de locuitori din Vadu Rosca demonstrau impotriva retinerii lui Becali.

Scandalul arestarii lui Gigi Becali a avut reactii imediate in lumea politica. Mai multi politicieni cred ca arestarea lui Gigi a fost efectuata pentru a distrage atentia de la afacerile presedintelui Traian Basescu. Crin Antonescu, Adrian Nastase si Mircea Geoana au fost cei care au lansat atacurile cele mai puternice la adresa presedintelui.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea