Social

Gigi Becali pe pista falsa

Agentia Nationala pentru Sport sustine ca ros-albastrii nu vor putea juca meciurile din primavara europeana pe stadionul Lia Manoliu , deoarece lucrarile la pista de atletism nu vor fi finalizate pina atunci.

Desi patronul Gigi Becali a semnat un contract pe cinci ani pentru inchirierea stadionului din cadrul Complexului Sportiv National Lia Manoliu , fotbalistii de la Steaua nu vor putea juca pe aceasta arena cel mai probabil pina in returul campionatului. Si asta pentru ca, in contract, exista o clauza conform careia stadionul nu este accesibil pina la incheierea lucrarilor de modernizare, prevazuta pentru vara anului 2006. Daca noul gazon adus din Germania a fost montat inca de luna trecuta, pista de atletism care inconjoara arena va fi turnata abia in primavara.

Contradictii la nivel inalt

In contradictie cu conducerea ANS, directorul general al CSN Lia Manoliu, Constantin Miclea, este de parere ca ros-albastrii vor putea juca pe arena din Bulevardul Basarabia inca din februarie, cind au programat primul meci din cupele europene. In contract exista o clauza conform careia Steaua nu va putea juca pe Lia Manoliu pina nu se incheie lucrarile. Mai mult, in cazul in care se vor face alte lucrari de modernizare care vor necesita inchiderea partiala sau totala a stadionului, Steaua pleaca fara nici un fel de pretentii. Dupa parerea mea, in ianuarie vom finaliza lucrarile minore care mai sint de facut aici: un gard de protectie intre tribuna si gazon si instalarea centralei termice. In ceea ce priveste pista de atletism, momentan acolo a fost turnat asfalt, urmind ca abia in aprilie sa se reia lucrarile pentru montarea pistei. Asta insa are putina importanta, Steaua putind sa joace chiar si daca nu s-a pus materialul pe pista. Sint arbitru de fotbal de 21 de ani si din punct de vedere al regulamentului sint beton. Daca punem gardul de protectie, stadionul va corespunde normelor UEFA, a spus Miclea. Chiar daca s-a laudat ca va juca in primavara pe Lia Manoliu, Gigi Becali si-a luat totusi masuri de precautie. Steaua si-a luat stadionul Cotroceni ca rezerva, a mai spus Miclea.

Nu se va juca nimic

Presedintele ANS, Gheorghe Florian, il contrazice pe directorul bazei, Constantin Miclea. El este decis sa nu lase nici o echipa de fotbal sa evolueze pe gazonul de la Lia Manoliu pina nu va fi incheiata si lucrarea de la pista de atletism. Exclus sa se joace aici pina nu se incheie toate lucrarile. Domnul Miclea are o opinie, o respect, insa asta nu inseamna ca sint de acord cu ea. Steaua nu va juca pe Lia Manoliu pina nu se toarna si pista, ale carei lucrari au fost momentan stopate din cauza vremii, a declarat presedintele ANS.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea