Social

#gigi becali #penitenciar #vizita

Gigi Becali, lasat cu ochii-n soare in fata penitenciarului

Gigi Becali a fost tinut in fata penitenciarului din Colibasi si nu i s-a permis accesul in interior timp de doua ore. Europarlamentarul, care este in acelasi timp si patronul clubului Steaua Bucuresti, vroia sa negocieze cu patronul lui FC Arges , Cornel Penescu transferul lui Tanase de la FC Arges la Steaua.

Gardienii de la Colibasi nu l-au lasat pe Becali sa intre din cauza ca nu avea buletinul la el. Desi patronul Stelei a spus ca este cunoscut de toata lumea, pentru ca acum este si europarlamentar, paznicii nu s-au lasat induplecati si l-au tinut afara in soare.

Potrivit Stirilor ProTV, el a stat doua ore afara, in soare, asteptand sa i se deschida portile, ins acum acest lucru nu s-a intamplat, si-a varsat supararea pe jurnalistii care se aflau acolo. Nici permisul de vizita adus de catre unul dintre garzile de corp ale lui Becali nu l-au ajutat pe acesta sa intre, asa cum s-a intamplat si cu telefoanele date de catre acesta.

Astfel ca dupa doua esecuri in incercarea sa de a intra in interiorul inchisorii, latifundiarul din Pipera a plecat spre casa, numindu-i pe gardieni “ comunisti ”. Becali venise in vizita la Cornel Penescu, patronul lui FC Arges, arestat in dosarul "Coruptie in fotbal", pe care vroia sa-l convinga sa-i vanda un jucator, pe Cristi Tanase .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea