Social

#guvern #gigi becali #deputat #presedinte pnl

Gigi Becali isi doreste sa devina presedintele PNL

Gigi Becali, proaspat ales deputat liberal la parlamentarele din 9 decembrie 2012, a declarat astazi ca si-a propus ca pe viitor sa ajunga presedintele PNL, functie ocupata in acest moment de Crin Antonescu, conform realitatea.net.

"Daca va fi ceva nedrept si neadevarat, eu voi fi primul care voi fi in opozitie, eu voi tipa primul la pupitru ca de-aia fac juramantul, sa apar Constitutia, valorile, democratia, adevarul si dreptatea. Cu timpul, o sa urc cate o treapta, cate o treapta. Tinta mea este Antonescu presedinte, eu presedinte in PNL. In 2014, desemnez eu, eu fac guverne. Asta este tinta mea", a declarat deputatul PNL.

Becali a spus ca, in cazul in care Antonescu va renunta la sefia partidului, locul ramas vacant trebuie sa fie ocupat de o persoana cu "mana puternica". "Daca ramane pe mana lui Tariceanu, se alege praful. Cum s-a mai ales", a conchis liberalul.

Pe de alta parte, Gigi Becali a mai declarat ca le-a cerut celor din USL sa faca parte din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, iar liberalul Eugen Nicolaescu i-a confirmat ca a fost deja cooptat.

Sursa foto: ghimpele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea