Social

#gigi becali # Penitenciarul Jilava #transfer Becali

Gigi Becali, in continuare la Penitenciarul Jilava

Administratia Nationala a Penitenciarelor a decis ca transferul lui Gigi Becali intr-o alta unitate sa fie reanalizata dupa finalizarea dosarelor pe care acesta le are la instantele din Capitala.

"Compartimentul Relatii Publice si Mass-Media din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor precizeaza ca solicitarea va fi reanalizata dupa finalizarea cauzelor aflate pe rolul instantelor de judecata din municipiul Bucuresti in care acesta este citat", se arata intr-un comunicat de presa.

Gigi Becali a cerut in 26 august transferul de la Penitenciarul Bucuresti Jilava intr-o alta unitate de detentie. La 2 septembrie, Comisia de la Penitenciarul Bucuresti Jilava a avizat favorabil transferul solicitat de finantatorul FC Steaua, dar decizia este luata de ANP.

Avocatul lui Gigi Becali, Bogdan Vlad, declara la sfarsitul lunii trecute ca finantatorul FC Steaua ar putea fi mutat la Penitenciarul Poarta Alba, pe motiv ca relatiile acestuia cu conducerea Penitenciarului Jilava "sunt destul de deteriorate", dovada fiind sanctiunea primita, pe care a contestat-o.

Avocatul preciza ca o dovada a unei posibile tensiuni intre Becali si conducerea penitenciarului ar fi sanctiunea primita de acesta, de a nu mai participa la activitati sportive si culturale, pentru ca a folosit cartela unui detinut pentru a telefona in afara inchisorii.

Sursa foto: academiacatavencu.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea